page_banner

nyheter

Opptre som et statsforetak, og gjør en god jobb innen epidemiforebygging og kontroll og gjenopptakelse av arbeid og produksjon

I møte med epidemien, ga Beijing Tianhai Cryogenic Equipment Co., Ltd. full spill til ånden av å være en statseid produksjonsbedrift, og gjenopptok offisielt arbeidet 10. februar 2020. Mens han gjorde en god jobb i forebygging og kontroll av epidemien, vil vi fremskynde gjenopptakelsen av arbeid og produksjon, og gradvis gjenoppta produksjon og drift for å sikre levering av innenlandske og utenlandske bestillinger.
1. Epidemiforebyggende tiltak vil bli implementert fullt ut for å berolige ansatte.
Denne epidemien er også en test og øvelse for bedrifter. I en kriseperiode kan det bedre reflektere statseide virksomheters samfunnsansvar og humanistiske omsorg. For å få ansatte til å føle seg vel og konsentrere seg om arbeidet sitt, iverksetter selskapet strengt en rekke epidemiforebyggende tiltak, som temperaturovervåking ved inngang til fabrikken, utstyr og distribusjon av epidemiforebyggende materialer, desinfeksjon av kontorområder, separate måltider i kantina, temperaturmåling og desinfisering av skyttelbusser, for å sikre et trygt og trygt arbeidsmiljø for de ansatte.

hfgh (1)

hfgh (2)

hfgh (3)

2. Gjenopptakelse av arbeid og produksjon vil skje på en ryddig måte, og produksjon og levering vil gradvis gå tilbake til normalen
For å fullføre de årlige forretningsoppgavene og møte leveringen av kundeordrer, laget selskapet en detaljert produksjonsplanlegging, og fremmet aktivt koordinering av produksjonsmateriell, plassering av returnert personell, produksjonsledelse på stedet og annet arbeid, produksjon kapasitet jevn utvinning, for å sikre levering av kundeordrer.

Født til solen, fly mot vinden, tross vinden og bølgene, vend tilbake! Vi hyller heltene som kjemper mot epidemien i frontlinjen, men hyller også alle som jobber i ordinære stillinger, i det stille. La oss forene oss som ett og jobbe sammen for å vinne kampen mot COVID-19 så snart som mulig.

hfgh (4)

hfgh (5)

hfgh (6)

hfgh (8)

hfgh (7)


Innleggstid: 17. august 2021